Warning: Creating default object from empty value in /home/beton/0DS091FB/htdocs2/components/com_sh404sef/shInit.php on line 37
betonvloer-woonhuis-designbeton | betonvloer-woonhuis-design | designbeton-betonlook-woonhuis
Bedrijfsvloeren-menuknop
Vloeistofdicht-menuknop
Woonbeton-menuknop
Levering-betonmortel-menuknop

Woonbeton

Bij het aanleggen van woonbeton of designbeton, wordt de gestorte betonvloer volledig afgewerkt tot een strakke vloer met een unieke industriële uitstraling.
Door de bewerking van de beton met kleurpigmenten kan de vloer naar wens in kleur worden afgewerkt of juist in de originele ambachtelijke industrielook.
De woonbeton kan worden voorzien van vloerverwarming, wat de vloer uitermate geschikt maakt voor diverse ruimten in uw woning. Door de slijtvastheid van woonbeton is de design betonvloer tevens uitstekend toepasbaar voor winkels, praktijkruimtes en kantoren.
Door het gladde en dichte oppervlak is woonbetonbeton onderhoudsvriendelijk. Mede door de ingebrachte slijtlaag zult u ongekend plezier hebben van een design-betonvloer.

De eigenschappen van een ambachtelijk gestorte betonvloer brengt wel diverse aspecten met zich mee die verschillen van de traditionele en meer bekende vloeren. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om deze eigenschappen met ons  te bespreken zodat u op de hoogte bent van alle voordelen én nadelen van woonbeton.

Bent u gevestigd of woonachtig in Twente of elders in Overijssel, in Drenthe of de Achterhoek dan is het ook mogelijk om dit contact op korte termijn op uw eigen locatie te laten plaats vinden zodat wij ook de toepasbaarheid van de woonbeton kunnen bekijken.
Voor een afspraak voor woonbeton in uw woonhuis, winkel, kantoor of bedrijfspand elders in Nederland zijn we graag bereid een afspraak met u in te plannen,